2019. november 10., vasárnap

Eszes Rita: Perkák Borítóleleplezés #7

Sziasztok Molyok !

A képen a következők lehetnek: 1 személy, mosolyog, szemüveg és közeliA mai bejegyzésemben egy újabb borítóleleplezéssel érkeztem. Ezúttal a már sokak által várt Eszes Rita Perkák című kötetének borítójáról rántom le a leplet, ami az írónő Illangók kötetének a folytatása. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én már rettentően várom, hogy megjelenjen ez a kötet, és végre folytathassam ezt a szuper történetet. Ha ti is kíváncsiak vagytok a Perkák borítójára, akkor tartsatok velem !



A szerzőről:

Eszes Rita gyerekkorában elszánt családfa kutató és régész tanonc, felnőttként kommunikációs szakember, majd mindezt egy üstben összekotyvasztva: mitológiai témákat boncolgató fantasy író. Elvarázsolják a legendák, a mesék, a természetfeletti, ezekről – de igazából bármi másról is – képes órákig beszélni szünet nélkül. Szereti a misztikus helyeket, az elnéptelenedett házakat, a sötét erdőt, a régi romokat – viszont, ha elragadtatja magát, képes sikítva távozni ezekről a helyekről. Jelenleg Tatán él a családjával és ott próbálja elmosni a valóság és a fantázia közötti határokat.
Első regénye, mely a Könyvmolyképző Kiadó V. Aranymosás Irodalmi Válogatóján Public Star díjat kapott, 2017-ben jelent meg, Illangók címmel, és az erdélyi mondavilágba kalauzol el. A Perkák ennek a kötetnek a folytatása.
2018-ban megjelent regénye a Rókatündér, melyet egy Japánban töltött iskolai év és az ott született életre szóló barátságok inspiráltak, és melyet hatalmas olvasói érdeklődés övezett.

Elérhetőségek:

E-mail: rit@eszes.hu






Fülszöveg:

Az illangók kicsinálnak!

Mark és Patrick megjárták Pokolsárt. Vagy mégsem?

Fél év eltelt a kaland óta, és semmilyen bizonyíték nincs az illangók létezésére. Most azonban dühös garabonciások támadnak a fiúkra, és felbukkan Firtos is, aki szerint csak a másik világban lehetnek biztonságban.

Csakhogy amikor megérkeznek, egyáltalán nem azt találják, amire számítottak.

Patrick Tartodot akarja, bármi áron, de ő mintha újra az emberek ellen fordult volna.

Vajon létezhet mindent elsöprő szerelem?

Át lehet hidalni ezeréves ellentéteket és akár világokat is? Mekkora árat kell fizetni azért, ha valaki szembe megy minden szabállyal?

Mark keményen küzdött, hogy elfelejtse a Macskarévben történteket. Most rájön, becsapták, és a feladata még korántsem ért véget… Ha a tét hatalmas, megteheti, hogy közben magára is gondol? Mi lenne a jobb, ha Firtos megmaradna eszményi álomképnek, vagy ha kiderülne, ő is lehet gyarló és esendő?

Kitört a háború és az illangók földjén semmi sem az, aminek látszik.

Döntsd el, mi számít igazán, és harcolj érte!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Már fülszöveg alapján is igazán izgalmasnak ígérkezik ez a folytatás, és én személy szerint igazán kíváncsi vagyok arra, hogy ebben a kötetben mi is fog történni a szereplőinkkel. Ti is kíváncsiak vagytok a folytatásra? Egy ilyen izgalmas történethez vajon milyen borító párosulhat?  Ne húzom tovább szót, lássuk , jöjjön a borító !



A képen a következők lehetnek: 2 ember, szöveg


Mi a véleményem a borítóról ?
Tetszik, hogy az Illangók borítójához hasonló, és nem tértek el teljesen az első résztől. Színvilágilag nagyon szép lett ez a kötet, és igazán örülök annak, hogy itt meg jelenik két szereplőnk a borítón. Szerintem egyszerű, de mégis nagyon szép és egyedi lett a borító, amit már nagyon szívesen a kezembe tartanék. Annyira örülök, hogy megjelenik ez a kötet, már úgy olvasnám !


IDE kattintva meg tudjátok nézni a könyv Molyos oldalát!


IDE kattintva pedig elő tudjátok rendelni a Könyvmolyképző kiadó oldaláról !




Köszönöm szépen, hogy itt voltatok velem, és remélem ti is annyira várjátok ennek a könyvnek a megjelenését, mint én !


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése