2022. június 1., szerda

A mai fiatalok igenis olvasnak ! Láncolvasó demonstráció

 Sziasztok Molyok !

A mai bejegyzésemben egy könyves eseményre szeretném felhívni a figyelmeteket. Kecskeméten az Ünnepi Könyvhéten ( Június 9- 11. ) lehetőségetek lesz részt venni egy láncolvasó demonstrációban. De mit is jelent ez pontosan ? 

A program lényege, hogy bebizonyítsuk, hogy a mai fiatalok szeretnek olvasni és bátran felvállalják eme nemes szenvedélyüket. Olyan 30 év alatti fiatalok jelentkezését várják a szervezők, akik bátran kimernek ülni egy kényelmes fotelbe egy könyvvel a kezükben, és semmi más teendőjük csak olvasni fél órán át. Nincs megszabva az sem, hogy milyen könyvet olvasol, a lényeg, hogy csak olvass ! Emellett ajándékcsomagokkal is várják az érdeklődőket, illetve egy hideg pohár szörp is jár a kitartó olvasóknak !

Regisztrálj június 8-ig a Kóborló Antikváriumban egy általad megjelölt még szabad félórára! A szabad turnusokat és a regisztráció menetét ebben a táblázatban találod:

Itt találod a táblázatot ! :)

Azt gondolom ez egy szuper kezdeményezés és fontos, hogy megmutassuk, hogy mi fiatalok igenis olvasunk ! Fél órát olvasni egy kényelmes fotelben úgy, hogy közben hideg szörpöt iszok ? Ott a helyem, és én már tudom is,hogy melyik kötetet fogom olvasni ! :) Ilyen nagyszerű és könnyen teljesíthető könyves kihívást egyszerűen vétek kihagyni ! Gyertek és mutassuk meg együtt, hogy olvasni igenis fontos, és nem igaz az állítás, hogy a mai fiatalok már nem is olvasnak ! 

Itt találod a Facebook eseményt !




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése