2020. január 17., péntek

Ruby Saw: Gázt neki, Család !



Ruby Saw Gázt neki, Chiara! című kötetének rövidke folytatása éppen olyan szerethető lett a maga kis 28 oldalával, mint az első rész. Mindenkinek ajánlom elolvasásra!


Írta: Ruby Saw
Cím: Gázt neki, Család !
Oldalak száma: 28
Kiadta: Magánkiadás
Megjelenés: 2019
Molyos értékelése: 100 %
Műfaj: romantikus, novella
Fülszöveg:
A Gázt neki, Chiara! főhősnőjének és családjának élete két évvel a regényben történtek után.


Köszönöm szépen Ruby Saw, hogy elolvashattam ezt a csodálatos történetet !

Borító:Ruby Saw eddig megjelent összes kötetének gyönyörű a borítója, és ez alól nem lett kivétel a Gázt neki, Család! című novellája sem. A képen megjelenő színek nagyon jó összhangban vannak egymással, és boldogságot sugallnak az olvasó felé. A borítómániás könyvmoly énem sikítva őrjöngött, amikor meglátta, hogy a számomra oly kedvelt Gázt neki, Chiara !folytatása ilyen gyönyörű. Remélem, hogy még lesz folytatása a történetnek, ami hasonlóan szép külsőt fog kapni.


Karakterek:
Jó volt újra találkozni a régen megismert és szeretett szereplőkkel, akiknek az élete egy kicsit kiteljesedett ebben a kötetben. Chiara, Miro és Warre karakterét egyszerűen még mindig imádom!Túl sok mindent nem lehet, és nem is tudok elmondani róluk, hiszen még mindig nagyon szeretem őket, csak azt, hogy jó volt újra olvasni róluk. Chiara élete ebben a rövidke kis novellában egy újabb mérföldkőhöz ért, amire nagyon kíváncsi leszek, hogy hogyan is fogja ezt viselni.

Írói stílus:
Ez a novella nem csak a rövidsége miatt mondható egy gyors olvasmánynak. A maga kis 28 oldalával is végig fenn tartotta az érdeklődésemet, és ha nem is olyan gyorsan, de azért pörgött rendesen a történet. A szereplők még mindig nagyon viccesek és szórakoztatóak, imádtam őket.

Saját vélemény:
Imádtam Ruby Saw Gázt neki Chiara! című kötetét, így egy pillanatig nem volt kérdés, hogy ezt a rövid folytatást is mindenféleképpen el szeretném olvasni. Jó volt újra találkozni a régről megismert szereplőkkel, akik még mindig olyan bolondok és imádnivalók, mint két évvel ezelőtt. A történet a rövidsége ellenére is többször megmosolyogtatott és igazán jó érzéssel töltött el. Örülök, hogy ebben a kötetben megismerhettem.Összegezve talán csak annyit mondok, hogy akik szeretik Ruby Saw köteteit, azok ezt is bátran olvassák el, mert ez is igazán szuper lett.

Kinek ajánlom:
  • akik szeretik Ruby Saw írónőt
  • akik nem szeretik Ruby Saw-t ( majd megszeretik ! ;) )
  • akik valami aranyosat akarnak olvasni
Én ezt a könyvet 5 csillagra értékeltem.
★★★★★

Néhány idézet egy kis kedvcsinálónak:

„ – Ha van, az a baj, ha nincs, akkor meg az – sóhajtotta anyám, majd a tűzhelyhez lépett, és levette a gázról a levest.”

„– Ha van, az a baj, ha nincs, akkor meg az – sóhajtotta anyám, majd a tűzhelyhez lépett, és levette a gázról a levest.”

„Úristen, nem kapok levegőt! Forog a kert! Milyen bolygón vagyunk?”


Köszönöm, hogy itt voltatok velem, remélem tetszett nektek az értékelésem. Ha kedved kaptatok a könyv elolvasásához kezdjetek neki bátran, de véleményeket kérek ám! :D

Ha esetleg már te is olvastad ezt a könyvet, akkor írd le bátran, hogy neked miért tetszett, vagy éppen nem tetszett. Gyere és beszéljük ki együtt!

Hagyjatok magatok után nyomot, bátran jelezzétek véleményeteket a blogon, ígérem nem harapok!


Legyetek jók! Sziasztok !


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése