2020. március 7., szombat

Februári összegzés


Sziasztok Molyok !

A mai bejegyzésemben a februári olvasmányaimról szeretnék nektek beszélni. Igazán örülök annak, hogy a januári hónapban kezdődött lendület továbbra is tart, és tudom taratni magamat az éves terveimhez. Reméljük ez a továbbiakban is így marad. :)
Februárban 11 könyvet sikerült befejeznem, ami összesen 2088 oldalnak felel meg. Én ezekkel a számokkal teljesen megvagyok elégedve. A 11 könyv hozzám képest is szuper, még akkor is, ha több vékony kötetet is olvastam. Az oldalszám talán egy picit lehetett volna több is, de a bűvös 2000 oldal ismét meg lett, így okom nincs a panaszkodásra.

Nézzük is mi volt ez a 11 könyv !

Sarah J. Maas: Throne of Glass – Üvegtrón  Vivien Holloway: Mesterkulcs  Vivien Holloway: Tolvajbecsület  Vivien Holloway: A hóhér kötele

Amira Stone: Kitaszítottak Kobi Yamada: Mit kezdjünk egy ötlettel?   Kobi Yamada: Mit kezdjünk egy problémával? Vivien Holloway: Tolvajok kézikönyve  Ralph Lazar – Lisa Swerling: A boldogság… – 500 pillanat, amit jó átélni  Kaszás György: Amit a lajhárokról feltétlenül tudni kell  Agatha Christie: Az Ackroyd-gyilkosság


A hónap legjobb könyve : Sarah J. Maas : Üvegtrón kötete

Számomra ez a hónap szuper termékenyre sikerült és örülök, hogy ennyi fantasztikus történettel ismerkedhettem meg. Viszont bocsánatkéréssel is tartozom felétek, hiszen rengeteg értékeléssel vagyok elmaradva. A jövőben igyekszem minél több értékelést hozni, de sajnos lassan azt kell, hogy mondjam, hogy nem tudok minden elolvasott könyvről értékelést is hozni, mert sajnos az időmbe ez nem biztos, hogy belefér. Mindenesetre igyekezni fogok nem csak sokat olvasni, de sokat írni is ! 

Köszönöm, hogy itt vagytok velem, és olvassátok a bejegyzéseimet !


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése