2020. március 1., vasárnap

Könyvtári beszerzések | 2020. Február


Sziasztok Molyok !

Tudom, hogy ezzel a bejegyzésemmel igazán sikerült elcsúsznom, hiszen ma már márciust írunk, de én mégis úgy gondoltam, hogy megmutatom nektek a februári könyvtári beszerzéseimet. Értékelés még egyik kötetről sem érkezett, és még pár olvasatlanul is maradt,amit azért igyekszek bepótolni.


A januári beszerezésekről csak röviden annyit, hogy a Stephen King regényen kívül a kihozott könyveket sikerült elolvasnom és tetszettek is. A Cujo sem volt rossz, csak most valahogy úgy éreztem , hogy nem erre van szükségem. Egyszer valamikor azért persze meg fogok még próbálkozni vele. 

Na, de akkor jöjjön is az a nyolc könyv, amit februárban sikerült kihoznom a könyvtárból.

Vivien Holloway: Mesterkulcs   Vivien Holloway: Tolvajbecsület   Vivien Holloway: A hóhér kötele Vivien Holloway: Tolvajok kézikönyve

Vivien Holloway: Mechanikus farkas  Agatha Christie: A szárnyak szava  Agatha Christie: A titokzatos stylesi eset  Agatha Christie: Pókháló


Annyi változtatást hoztam a bejegyzésbe, hogy most csak a borítókat tettem be, és a képre kattintva minden könyvnek a moly oldalán megtudjátok nézni, hogy ez a könyv érdekel e titeket. 

Ebből a nyolc könyvből eddig még csak négyet sikerült elolvasnom, ami a Winie Langton történetek első négy része. Ezzel a sorozattal az írónő egyéretlműen mgevett magának, szóval készüljetek, mert tuti fogtok még róla és erről a sorozatról sokat hallani, mert egyszerűen imádom !

Köszönöm, hogy itt voltatok velem, remélem tetszett nektek ez a bejegyzésem. Ha jártok könyvtárba nyugodtan írjátok meg, hogy ti milyen könyveket terveztek kikölcsönözni .


Hagyjatok magatok után nyomot, bátran jelezzétek véleményeteket a blogon, ígérem nem harapok!


Legyetek jók! Sziasztok !


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése