2020. január 18., szombat

Újévi Book Tag 2020

Sziasztok Molyok !

A mai bejegyzésemben egy book taget hoztam, ami tudom, hogy már nagyon régen volt a blogon, de most egy kicsit talán ezzel betudjuk pótolni. Köszönöm szépen Áginak a kihívást, a Magyar Szerzők Könyvei Blog bloggerének. Nézzük is a kérdéseket !

Interjú Böszörményi Gyula íróval

„Sosem beszélek róluk előre, de tényleg nagy és meglepő cucmákok dudorognak a háttérben!”


Köszönöm szépen Böszörményi Gyulának, hogy elfogadta az interjúfelkérésemet, és válaszolt néhány olyan kérdésre, amely sok könyvmoly számára örömet fog okozni. A szerző mesélt az írásról, az írói létről, és persze a hamarosan megjelenő új Ambrózy kötetről is!2020. január 17., péntek

Ruby Saw: Gázt neki, Család !Ruby Saw Gázt neki, Chiara! című kötetének rövidke folytatása éppen olyan szerethető lett a maga kis 28 oldalával, mint az első rész. Mindenkinek ajánlom elolvasásra!

2020. január 14., kedd

Könyvtári beszerzések | 2020. január

Ismerjük meg a történetek mögött rejlő embert ! | Böszörményi Gyula: Kucó és más életszilánkokA sokak által szeretett Ambrózy báró esetei-sorozat írója egy újabb kötettel örvendeztette meg olvasóit 2019-ben. De ezúttal nem egy újabb Ambrózy regény jött ki a nyomdából, hanem egy igazán erős vallomás az olvasóknak. Böszörményi Gyula Kucó és más életszilánkok című kötetében mesél a gyerekkoráról és az intézetben átélt negatív élményeiről.

2019. december 30., hétfő

Hirtelen a jövőben | Szaszkó Gabriella: Kora február

Sziasztok Molyok !

Akik régebb óta követik a blogomat azok tudhatják, hogy én nagyon szeretem Szaszkó Gabriellát és az ő könyveit. Azt hittem a Pennington- testvérek  után már nem tud olyan nagy meglepetést okozni, de tévedtem! A Kora februárt még jobban imádom, mint az eddigi könyveit, lássuk is, hogy miért !


Írta: Szaszkó Gabriella

Cím: Kora február
Oldalak száma: 384
Kiadta: Maxim
Megjelenés: 2019
Molyos értékelése: 92%
Műfaj: romantikus, new adult
Fülszöveg:


Anna és Josh nem ismerik egymást. Mindennek ellenére egy ágyban ébrednek fel egy ismeretlen, elszigetelt helyen, miközben odakint hóvihar tombol. A házban kutakodva hamarosan ráébrednek, hogy öt év kiesett az életükből, hiába próbálnak visszaemlékezni, sehogy sem sikerül. Öt év alatt azonban rengeteg minden történhet egy ember életében. Vajon Joshnak sikerült kiszabadulnia az egyetemi időszak fojtogatásából, és valóra váltotta az álmát, hogy menő rockzenész legyen? Vajon Anna hozzáment feleségül egyetemista szerelméhez, és megtalálta mellette a boldogságot? Mind a ketten előre tervezték az életüket, megálmodták, hová is akarnak jutni harmincas éveik elejére. De ha minden a terv szerint alakult, hogyan lehetséges, hogy egymás mellett ébredtek egy ismeretlen helyen?

A világukat már csak az borítja fel még jobban, amikor felfedezik, hogy álmaikban lassan visszapárolognak az elmúlt évek emlékei. Hamarosan kiderül, hogy a kiesett öt év elképesztő meglepetéseket tartogat.