2019. október 3., csütörtök

Sarah Addison Allen: Első fagy | Borítóleleplezés #1

Sziasztok Molyok !

Mostantól egy új rovattal fog bővülni a blog, amelyben borítóleleplezéseket fogok hozni a Könyvmolyképző könyveiről. Remélem ti is örültök ennek a változásnak, én roppant izgatott vagyok miatta ! *-*

Először is röviden az írónőről:


Sarah Addison Allen Asheville-ben, Észak-Karolinában született és nevelkedett, otthonról hozza a könyvek és a finom ételek szeretetét. Irodalmi tanulmányokat folytatott az Észak-Karolinai Egyetemen. Első regénye, A csodálatos Waverly-kert 2007-ben jelent meg. 2011-ben mellrákot diagnosztizáltak nála, amelyet kemoterápiával kezeltek. 2014-ben kezdett újra írni.

Számos irodalmi díjat nyert, könyvei 2 millió példányban jelentek meg, 30 nyelvre fordították le őket.


A fülszöveg:


Boldogan éltek, amíg meg nem haltak?
Ahogy hűl a levegő, és hullani kezdenek a falevelek, a Waverley-nővéreket nyugtalanság fogja el. Túl könnyen elajándékozzák a szívüket, megzavarja a gondolataikat egy ezüstös hajú idegen, és furcsa hibákat követnek el. Olyan dolgokra vágynak, amiket nem kaphatnak meg, összezavarodnak, és a kelleténél többet adnak mások véleményére.
Még nehezebb megőrizni a hidegvérüket, amikor egy ismeretlen látogató bukkan fel, aki megkérdőjelezi a család legfőbb értékeit.
Ám az első fagy beköszöntével mindennek jóra kell fordulnia. Akkor végre virágba borul a bajkeverő almafa, és a körülötte kavargó varázslat is a helyére kerül. Claire és Sydney, a Waverley-nővérek, és Sydney tizenöt éves lánya, Bay soha nem látott kihívásokkal néznek szembe.
Vajon össze tudják-e tartani a családot a különleges nap beköszöntéig?

Tudd meg, mi mindent tartogat ebben az évben sok az első fagy…


Na, felcsigáztalak titeket ? Ugye, milyen jól hangzik ? Na, de akkor lássuk is az ehhez a történethez tartozó gyönyörű borítót, amit Zsibrita  László tervezett.







Mi a véleményem a borítóról ?

Szerintem ez a borító igazán meghozza minden könyvmoly számára a téli hangulatot. A színek nagyon jól dominálnak egymással, egy egyszerű, de mégis letisztult képet kapunk. A fülszöveg alapján ez a borító nagyon jól passzol a történethez, és hát kíváncsian várjuk, hogy mi minden változik meg az első fagy után...


Ha felkeltette az érdeklődéseteket a könyv, akkor IDE kattintva tudjátok megrendelni a könyvmolyképző oldaláról !

ITT pedig a könyv Molyos oldalát találjátok !


Köszönöm szépen, hogy itt voltatok velem, és remélem ti is annyira várjátok ennek a könyvnek a megjelenését,mint én ! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése