2019. október 18., péntek

Colleen Hoover: November 9 | Borítóleleplezés #3

Sziasztok Molyok !

Ma egy újabb borítóleleplezéssel érkeztem. Ezúttal Colleen Hoover legújabb kötetének borítójáról, a November 9-ről fogom lerántani a leplet.

Röviden az írónőről :



Colleen Hoover a New York Times sikerszerzője, Texasban él férjével és három gyermekükkel. Tinédzsereknek és fiatal felnőtteknek szóló regényeivel egy csapásra belopta magát az olvasók szívébe. Magyarul is megjelent kötetei: – Vallomás, Velünk véget ér, Egy nap talán-, a Reménytelen- és a Szívcsapás-sorozatok, valamint a Tarryn Fisherrel közösen írt Soha, de soha-sorozat.
Az írónő megtalálható Facebookon (www.facebook.com/authorcolleenhoover), Instagramon és Twitteren (@colleenhoover ), valamint saját weboldala is van (www.colleenhoover.com).


A fülszöveg:

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiú, aki találkozott egy lánnyal.
A Lánnyal.
Fallon megismerkedik Bennel, az ígéretes regényíróval – egy nappal azelőtt, hogy az ország másik felére költözik. A szerencsétlenül időzített vonzalmuk a lány eseménydús életével együtt megadja azt az ihletet, amire Ben mindig is vágyott a regényéhez. Telik-múlik az idő, párhuzamosan futó életükben jönnek-mennek a kapcsolatok és a csalódások, de továbbra is találkoznak évente egyszer, mindig ugyanazon a napon. Egészen addig, ameddig Fallon el nem bizonytalanodik, hogy Ben vajon igazat mond-e neki, vagy csak tökéletes valóságot kreál a regényéhaz az ütős konfliktus kedvéért.
Lehet-e egyáltalán szerelmi történetnek nevezni Ben kapcsolatát Fallonnal – és egyúttal a regényét is –, ha szívfájdalommal végződik?
Feledhetetlen szerelmi történet egy író és váratlan múzsája között.
Újdonság magyarul a New York Times sikerlistájának élére törő Colleen Hoovertől.
Hagyd, hogy elvarázsoljon!
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)



Na, felkeltettem az érdeklődésedet ? Egy újabb szuper Colleen Hoover könyv fog érkezni, ez már egyszer biztos, de akkor lássuk végre azt a borítót is, amire oly sokan kíváncsiak vagytok!





Mi a véleményem a borítóról ?
Szerintem ez a borító rendkívül szép színvilággal rendelkezik, ami egy könyvmoly szemét igazán gyorsan magára vonja. Tetszik, hogy a kilencesben láthatunk egy apróbb városrészletet, ami kicsit titokzatossá illetve izgalmassá teszi a borítót. Egy biztos, én nagyon kíváncsi vagyok az írónőnek erre a kötetére. A borító már egységesen olyan szép, mint az eddig megjelent köteteké.


Ha felkeltette az érdeklődéseteket a könyv, akkor IDE kattintva megtudjátok rendelni a Könyvmolyképző Kiadó oldaláról !


Köszönöm szépen, hogy itt voltatok velem, és remélem ti is annyira várjátok ennek a könyvnek a megjelenését,mint én !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése