2020. január 18., szombat

Újévi Book Tag 2020

Sziasztok Molyok !

A mai bejegyzésemben egy book taget hoztam, ami tudom, hogy már nagyon régen volt a blogon, de most egy kicsit talán ezzel betudjuk pótolni. Köszönöm szépen Áginak a kihívást, a Magyar Szerzők Könyvei Blog bloggerének. Nézzük is a kérdéseket !




1. Egy író, akitől szeretnél olvasni idén, de eddig még semmit nem olvastál tőle:

Szelle Ákos, Szurovecz Kitti, R. Kelényi Angelika, Borsa Brown, Szép Zsolt, Grecsó Krisztián és még sokan mások ...

2. Egy könyv, amit mindenképpen szeretnél elolvasni:

Ez a könyv Andrzej Sapkowski Az utolsó kívánság kötete. Hihetetlenül várom már, hogy ennek a könyvnek a világában barangoljak. A sorozat dalát már imádom, azzal nem lesz baj. ( Jussát várja a vaják... )

 

3. Egy klasszikus, amit szeretnél elolvasni:

Oscar Wilde A boldog herceg című kötete, amit a barátnőm nagyon szeretett, így ebben az évben szeretném én is megismerni a történetet.

4. Egy könyv, amit szeretnél újraolvasni:

Ha minden jól sikerül és időm is engedi, akkor ez a Harry Potter sorozat lesz.

Képtalálat a következőre: „harry potter”


5. Egy könyv, ami ezer éve várólistás és idén el akarod olvasni végre:

A szolgálólány meséje már ezer éve megvan és még mindig nem olvastam el. 2020 nagyon bízom benned !


6. Egy jó vastag könyv, amit beterveztél:

2020- ban szeretnék több vastag kötetet is olvasni, így most ide többet is mondok. Diana Gabaldon Outlander sorozatával szeretnék ismerkedni,amelynek az összes része egy igazi féltégla, illetve jó lenne elolvasni A Gyűrűk Ura trilógiát. Tudom nem kis kihívás lesz, de hát bátraké a világ, szokták mondani !

                                          

7. Egy író, akitől már olvastál és idén is szeretnél:

Ehhez a ponthoz két magyar szerző nevét mondanám. Bíró Szabolcs és Ruby Saw könyveit nagyon várom már, hogy olvassam, és ők bármit írnak én el fogom olvasni, mert imádom őket ! De emellett szeretnék még sok Agatha Christie-t olvasni, mert imádom őt is !

8. Karácsonyra kapott könyv, amit el fogsz olvasni idén:

Ehhez a ponthoz A szél árnyékát és a a Mákháborút mondanám, mivel ezt a két kötetet kaptam idén karácsonyra, és mindenféleképpen szeretném elolvasni őket.

                               


9. Egy sorozat, amit elkezdeni és befejezni is 2020-ban fogsz:

Ez számomra egyértelműen az Üvegtrón sorozat, amit körülbelül rajtam kívül már mindenki olvasott, ezért 2020- ban az egész sorozatot elszeretném olvasni, és a rajongójává válni ennek a fantasy világnak.


10. Van valami olvasási terved? Ha igen, hány könyvet tervezel idén elolvasni?

Általában minden évben 50 könyvet szoktam kitűzni célul, amit mindig sikerül elérnem, sőt túl is teljesítenem. Úgy döntöttem, hogy ebben az évben még többet szeretnék olvasni, ezért a 100 könyvet tűztem ki célul. Hogy sikerülni fog-e abban nem vagyok biztos, de azért remélem leszek olyan ügyes kis könyvmoly, hogy elérem ezt a csodálatos számot.

Képtalálat a következőre: „100”

11. Bármilyen egyéb célkitűzés?

Igen, természetesen van. Többet olvasni, blogolni és ismerkedni új műfajokkal. Jah és megszelídíteni néhány jóval 500 oldal feletti olvasatlan könyvem. :D



Köszönöm szépen, hogy elolvastad a bejegyzésemet ! Ha kedvet kaptál a tag kitöltéséhez bátran megteheted akár itt lent kommentben is ! Köszönöm, hogy itt voltatok velem ! Legyetek jók ! Sziasztok !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése